tiistai 1. maaliskuuta 2016

Kylmästä lämpimään.

Tiistai 1.3

Herättyämme tiistaiaamuun Setessä aurinko paistoi mutta tuuli ei ollut tyyntynyt yhtään.
Aamurutiinit hoidettuamme olikin aika startata auto ja  jatkaa kohti Almeriaa , olihan kilometrejä jäljellä vielä reilu tuhat.Keskusvalvomo oli taas valvonut ja suunnitellut meille mahtavaa reittiä. Muutaman kilometrin päässä kaupungista reittimme vei ihan rantaan ja kun parkkitilaakin oli niin poikkesimme keräilemään matkaan, muutamat rannalle huuhtoutuneet simpukankuoret.

Aika pian pysähtymisen jälkeen päätetiin poiketa suunnitellulta reitiltä ja eiku rampista motarille , nokka kohti rajaa että saadaan taas maisema vaihtumaan. Rajasta kun päästiin yli niin uskomatonta mutta totta , aurinko alkoi kuumottaa ja oli kevennettävä vaatetusta.
Matka jatkui reippaasti hyväkuntoisia teitä pitkin , pieniä jaloittelutaukoja pidettiin aika ajoin.

Huhupuheiden mukaan Barcelonan kehätien varressa olisi oivallinen shell pitstop jossa saataisiin autokin helposti tankattua, syytäkin oli koska valo syttyi hetkeä ennen ramppia!! Noh, siellä ilmeisesti oli ollut joskus shell, nyt repsoll. Eiku sisältä kyselemään josko joku tietäis?? Kielimuuri oli aikalailla jyrkähkö, nuori miesmyyjä kyllä tunnisti sanan shell ja sitten alkoi senmaailman selitys, Espanjaksi, että Mertarantakin jäisi auttamattomasti hopealle.Onneksi apuun riensi vanhempi naishenkilö joka tiesi missä shell sijaitsee, lopulta saatiin paperille raapustettua kartta (pätkä motaria kumpaankin suuntaa, pari ramppia ja seitsemän liikenneympyrää) ja tadaa, siellähän shell olikin!!

Matka jatkui Tarragonan ohi kohti etelää , melko pian Tarragonan ohitettuamme vaihdoimme motarilta , ensin A-7 tielle ja siitä vielä N-tietä välimeren rantoja myötäillen.
Kartalta katsottiin että Carles de la Rapita voisi olla sen kokoinen kylä että ruokaa saadaan, kyllähän kylä oli kohtuullisen kokoinen, mutta lähes kokonaan suljettu, talvi kun on!!
Eipä mitn, vähän käveltiin keskustaa ympäri ja syötiin eväitä, joita mukana oli.

Kartalta seuraava isompi paikka silmäilyyn ja tienpäälle , näin päädyimme Castello de la Planaan yöksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti