maanantai 7. maaliskuuta 2016

Zagorasta aavikolle ja takaisin

7.3 Maanantai
Niinpä oli eilen "kirjailija" päästään pyörällä,liekö ollut auringonpistos vai mikä , kun kirjoitti eilisen matkan jatkuvan Merzougaan, ehei, eilispäivän retki päättyi Zagoraan ja vasta huomenna matka vie jo mainittuun Mertzougaan!!!

Tänään Reijolla olikin vapaapäivä, joten hän käytti ajan hyväksi lähtemällä liikkeelle siviilipyörällä , joka on myös matkassa mukana.

Mikko, Katja ja Risto puolestaan uhkuivat ajohaluja jo aamupalapöydässä, eikä aurinķo ehtinyt kovin korkealle kun kuskit pääsivät vallolleen. Kota  (riston ja katjan rzr) toimi tänään hyvin ja pääsivätpä he maistamaan dyyneillä kurvailua päivän aikana!! Ajo maistui eikä kelissäkään ollut moittimista, pieni "suunnistusvirhe" aiheutti muutamien salaisten chekpointtien missaamisen ja aikasakkoa tuli väkisinkin!

Mikolle ajo maistui ja hauskaa oli, reitti oli kierrettynä reiluun neljään tuntiin ilman ongelmia
Koko nelikko ehti tukikohtaan jo hyvissä ajoin, auringon vielä ollessa korkealla, joten huoltotoimille riitti hyvin aikaa!! Mikon pyörään vaihdettiin mm. suodatimet ja moottoriöljyt.

Kotaan käytiin hankkimassa puolestaan taustapeili, sivupeilit kun tärisevät niin ettei niistä paljon apua ole, muutakuin katsastuksessa.

Tuttuun tapaan illalla tankattiin runsaasti ruokaa ja kuskit vetäytyivät melko pian illan briefingin jälkeen yöpuulle, syytäkin on sillä Kotateam starttaa päivän huimiin seikkailuihin , huotoauto vanavedessään jo heti puoliseitsemän jälkeen. Pyöräpojilla lähtöaika reilu tunti myöhemmin.

Huolto  (kartsa) kävi vielä autolla äsken tarkistamassa puhelinten lataustilanteen ja laittamassa kameran laatinkiin. Koitetaan huomenillalla taas päivitellä tilannetta, kunhan majoitus ja ruokailu  on saatu hoidettua pois päiväjärjestyksestä ja jos netti toimisi vähän  notkeammin??


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti