keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Almeriaan

Keskiviikko 2.3

Aamu alkoi jälleen edellistä lämpimämpänä ja aurinkoisempana, Castello de la Planassa herättiin ja rannalla käytiin katselemassa auringon nousua. Aamupalalla oli ruuhkaa kun ranskikset rynnivät ja tunkivat joka paikkaan!!!!

Ajo maistui ja tiet sekä keli erinomaisia, n. 300 km ajon jälkeen  pidettiin pidempi paussi Murciassa, järjettömän kokoisessa kauppakeskuksessa , jossa useita kymmeniä kauppoja sekä ravitsemusliikkeitä, kartanlukija meinasi vallan seota kauppojen laatuun ja määrään, ainoastaan ikeassa ei poikettu!!!

Tauon jälkeen suunnattiinkin sitten viimeiselle etapille Euroopan mantereella, n. 80 kilometriä ennen Almeriaa poikettiin vielä tankkaamaan auto shell huoltamolle ja siellä olikin palvelutankkaus kun "kaupantäti" syöksyi ulos tankkaamaan autoa, myös erinomaiset  automaattikahvit juotiin että jaksaa vielä loppurykäisyn.

Tullissa oli vähän jännää kun tullimies osasi englantia yhtäpaljon kuin minä (kartsa) espanjaa!!! Jokatapauksessa leimoja lyötiin, tosin meinasivat että Suomen päässä oli virkailija irrottanut väärän sivun, katsotaan miten Marokon puolella vastaavassa tilanteessa mahtaa käydä.

Kohta lautan portit aukeavat ja päivitykset tältä ryhmältä harvenevat , ollaan ainoastaan hotellien wifin varassa, mutta pysykää kanavillamme ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti