perjantai 11. maaliskuuta 2016

Merzoukasta takaisin Zagoraan

Aamu valkeni tuulisena ja kylmänä, mutta aurinko paistoi lupaavasti. Kimpsut ja kampsut oli pakattu jo varhain ja siirtymä päivän reitille sai alkaa. Siirtymä alkoi ainoastaan parin kilometrin päästä. Ensimmäisenä starttasi new commereista Reijo sitten Mikko ja viimeisenä side by sidet Risto ja Katja.

Närvät pelasivat varman päälle. Päivän strategia oli hakea aikakortti, tehdä lyhyt ajolenkki ja palata takaisin lähtöön. Perää piti säästää, jotta seuraavana päivänä vielä päästäisiin radalle. Luvassa olisi hyvä reitti, jonka molemmat Närvät halusivat kokea.

Huoltotiimi haki Närvät ja matka kohti Zagoraa sai alkaa. Närvistä kauniimpi puolisko pääsi kuorma-auton hyttiin. Risto sen sijaan sai matkata Mersun peräkontissa Kotaan tiukasti sidottuna 😂

Mikko ja Reijo olivatkin jo odottelemassa, kun päästiin Zagoran hotellin parkkipaikalle. Jotain pieniä murheita pojilla oli tankkauspisteen löytymisessä, mutta siitä huolimatta Reijo johtaa omaa luokkaansa ja Mikko on yhdeksäntenä.

Jälleen kerran oli aika kirjata porukka hotelliin sisään, pestä päivän pölyt pois, ynnätä päivän tapahtumat ja täyttää vatsat. Illallisen jälkeen kaikki olivatkin jo valmiita unten maille.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti