perjantai 4. maaliskuuta 2016

Marrakech

Mites se menikään? Ai niin selviää seuraavassa päivityksessä taidettiin luvata eilen.
Se nukkuminen, no ei sitä ihan osaa nukkua kun menee ajoissa sänkyyn. Uni tuli kyllä hyvin, mutta Katja heräsi 4.40 jälkeen ja totesi heräävänsä tähän aikaan työaamuina. Eipä siinä kyljen kääntö ja uni tuli takaisin. Seuraavaksi heräsi allekirjoittanut 5.00. nukuttu oli jo yhdeksän tuntia ja ei sitä terve ihminen kauempaa nukukkaan. Katja heräsi lopullisesti 6.30. Viereisessä huoneessa Mikko sai mukavan herätyksen 5.28 alkoi moskeijan kutsuhuudot. Eipä se Mikkokaan enää sen jälkeen kunnolla nukkunut.
Seurailtiin kuinka aurinko nousi vuorten takaa uuteen aamuun. Tämän jälkeen pötsi kertoi haluavansa aamiasta. Ja se oli oikein hyvä. Marokkolaiseen tyyliin oli paljon erinlaista makeaa herkkua tarjola.
Aamiaisen jälkeen käynti huoneissa ja paremmat kengät jalkaan, sillä oli aikomus kävellä katselemassa paikallista menoa.
Suuntasin respan tiskille mielessä jospa heiltä saisi vinkkejä paikallisten puhelin liittymien hankintaan. Respassa näytettiin mitä on asiakaspalvelu. He kysyvät mitä tarvitsen ja käskivät istua sohvalle odottamaan. Hotellin työntekijä kipaisi hakemaan liittymät. Pikkasen tarkennusta että tarvitsen kuusi sim-korttia ja latauslipukkeet. Kaveri totesi että menee viisi minuuttia. Eipä mennyt pari minuuttia ja meillä oli kädessä kuusi liittymää latauslipukkeineen. Onneksi henkilökunta on erittäin palvelualtista, sillä korteissa luki arabiaksi ja ranskaksi ohjeet miten homma toimii. Pikainen käyttökoulutus ja niin oltiin Meditell verkossa. Voin kyllä suositella Mogador Express Bab Doukkala hotellia. Hinta laatusuhde on o.k .

Nokka ovesta ulos ja töppöstä toisen eteen. Ohitimme ns. ei niin vauraan alueen ja saavuimme Marrakech:n uudelle puolelle. Oli selkeä ero alueilla ei tarvinnut miettiä missä on.
Paikkojen katselua ja käpyttelyä.

Jonkin näköisessä puutarhassa poikettiin. Oli erinlaisia kaktuksia, palmuja, kukkia ja muuta kasvillisuutta.

Pokettiin välillä syömään ja nauttimaan virvoittavaa juomaa.


Löytyi ostoskeskuskin.
Tällainen näkymä oli keskuksen katto terassilta.


Myös Medina puolella eli vanhassakaupungissa käytiin. Löytyi esim paikallinen mopokorjaamo.
Illalla hengailtiin hotellilla nautittiin hyvää ruokaa ja valmistauduttiin perjantain siirtymään.

Niin juu nähtiin paikallinen autopesupalvelukin. Hieman on eri meininki kuin tukijallamme Wash Kingillä

Seuraavaa päivitystä pukkaa jahka ollaan taas netin vierellä.
Terkuin Näpä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti