sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

huoltoa ja kisan aloitus

Lauantaipäivä olikin yhtä lentoa kun laitettiin kalustoa kuntoon, teippejä paikoilleen ja navigointivehkeet iskuun. Iltapäivällä olikin vuorossa sitten ilmoittautumiset ja rekisteröityminen kisaorganisaation kirjoihin, paljon saatiin lippuja, lappuja ja planketteja, koko viikoksi majoitukset/ruuat/ajo-ohjeet joka päivälle ymsyms.
klo 20 oli ruokailun aika,  hyvää oli ja riittävästi. Ensimmäinen briefing pidettiin ruokailun jälkeen ja osalla porukasta alkoi luomi painaa rankan päivän päätteeksi! Onneksi päästiin  kohtuu pian yöunille ja keräämään voimia varsinaiseen koitokseen.

Sunnuntaiaamu valkeni varsin viileänä ja se saikin monet kuskit miettimään aamupäivän vaatetusta reitille! Ensimmäisinä matkaan ampaisivat Risto ja Katja, eikä Mikon ja Reijon tarvinnut kovin kauaa lähtöalueella jännittää, vaan hekin pääsivät matkaan ennen kymmentä!! Huollolla oli selkeä suunnitelma siirtyä CP ykköselle ottamaan kuskit vastaan aamun ensimmäiseltä, 50km "pätkältä" , Tiimistä sinne ensimmäisinä kuitenkin saapuivat Mikko ja Reijo ja heiltä kuultiin että Näpälän ryhmällä oli yläpallonivel pettänyt kivikoissa, hetkenaikaa oli epätietoisuutta minne järjestäjien kyyti heidät toimittaa yli 20km tiettömän taipaleen takaa, mutta sitten saatiin tieto että järjestäjien autolla on myös maastoauto hinauksessa ja lyhin reitti tienvarteen johti lähelle prologin "maalia" , joten mesen nokka kohti oletettua paikkaa ja vain 5min ennen perille pääsyä Näpä soitti kysyäkseen missä ollaan!!  "pelastusajoneuvon" kuljettaja ihmetellen kommentoi kyseessä olevan oikea pikahuolto, sillä ennenkuin Kota oli nostettu nosturilla alas , olivat pukit ja suurin osa työkaluista jo esillä autosta.

Remontti sujui ilman isompia ongelmia ja kota saatiin ajettua auton kyytiin ja matka seuraavaan tukikohtaa, Merzougaan, voi alkaa! Tällä matkalla sitten jo ylitettiin varsin messevä vuorijono ja aikaa n.120 km matkaan kului yli kaksi ja puoli tuntia! !

Perille päästyämme huoltoleirille oli jo katsottuna paikka ja illan hämärtyessä tehtiin , niin pyöriin kuin rzr:ään tankkaus ym. huoltoa , aamua varten valmiiksi.

Huonenna onkin  ohjelmassa lenkki Merzougasta käsin ja kuljettajat jo innoissaan odottelevat uutta ajopäivää.

Nyt on päivällinen syötynä ja illan priiffinkikin pidettynä joten on aika laittaa umpiot kiinni ja valmistautua huomisiin koitoksiin!!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti