keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Maaliin!

12.03 lauantai

Viimeinen kisapäivä oli aikamoista vipinää ja vilskettä. Aamupala Zagorassa ja kisakuskit matkaan aamun ensimmäiselle siirtymälle, kohti lähtöä. Huollolla olikin siirrettävänä Mersun lisäksi myös kisan aloituspäivänä Ouarzazatesta käyttöön otettu vuokraDacia , näin Hannallekin lankesi ajovuoro ja vieläpä vuorenylitys varsin mutkaisia teitä!! Pienestä alkujännityksestä selvittyään Hanna kurvaili vuoristossa kuin vanha tekijä.

Matka sujui hyvin ja huolto ehti maalipäähän hyvissä ajoin ennen kuskeja, pystyttämään huoltoleirin ja laittamaan esille myös yhteistyökumppaneiden banderollit , onnistuimme kiilaamaan aivan maaliviivan tuntumaan jotta näkyvyys olisi maximaalinen  ;)

Vihdoin "voittajakulkue" saapui hotellin piha-alueelle ja yleinen hässäkkä oli valmis , järjestäjien streteot paukuttivat täysillä Rammstainia ja AC/DC:tä , jengi hihkui ja jorasi täysillä, kameramiehet/naiset räpsivät kuvia ja videokamerat surisivat. Luokkien voittajille jaettiin seppeleet ja kuohujuomapullot.

Aikalailla pian kun pihajuhlat olivat ohi , alkoi kiireellä huoltoauton pakkaaminen kotimatkaa varten.
Kamat autosta ulos , koneet kyytiin ja huoltotarvikkeilla tilkitseminen, pakkaaminen oli suoritettu varsin nopeasti ja koko porukka pääsi valmistautumaan illan palkintogaalaan.

Iltajuhlassa olikin varsin mukavaa olla Suomalainen , ensin lavalle, palkittavaksi, kutsuttiin päivän nopeimmat kuskit ja meidän Mikko pääsi nousemaan parrasvaloihin myös ;) Seuraavana olivat vuorossa kokonaiskisan voittajat , tällä kertaa lavalle kutsuttiin Reijo , New Comer luokan voittajan ominaisuudessa. Autojen proluokassa voittoa puolestaan juhli Lipposen tiimi. Hyvä Suomi!!!!

Aika pian juhlien jälkeen väki kävikin yöpuulle, kohtuullisen rankan kisaviikon uuvuttamana. Lepoa tarvittiinkin , sillä jo Sunnuntaiaamuna alkoi huoltoauton matka kohti kotia , Riston ja Katjan komennossa. Huoltotiimi kera Mikon puolestaan suuntasi kohti Marrakeshiä Reijon kyydillä.

kartsa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti