torstai 10. maaliskuuta 2016

Dyyneillä rallailua

10.3.2016
Torstai on toivoa täynnä ja aamu valkeni kirkkaana ja kuulaana Merzougaan!
Luvassa kuskeille oli dyynien kiertelyä ja prätkäpojat pääsivät valloittamaan viimeisen kierroksen jälkeen kunnollisen kokoisen hiekkakasan, läheskään kaikki kuskit eivät osanneet vuorelle nousun tekniikkaa, vaan todella moni jäi jopa kymmenien metrien päähän huipusta, silloin piti sitten juosta tai paremminkin ryömiä jyrkkää hiekkamäkeä loppumatka viemään aikakorttia pisteelle.

Aamun ensimmäinen toimenpide huollolla oli lähteä tarkistamaan joko kylän parhaaseen , joskin ainoaan, huoltoasemaan olisi tullut polttoainetäydennystä, sillä eilen jo iltapäivästä siellä myytiin eiooota. Onneksi säiliöauto oli vieraillut ja kanisterit saatiin täytettyä huomista varten, muussa tapauksessa olisi edessä ollut vierailu naapurikylään , n. 60km päähän polttoainetta hakemaan.😠

Tänään oli huollolla helppo tilaisuus kuvata kuskeja tositoimissa , sillä lähdön jälkeen kuskit kiersivät jo edellämainittua vuorta neljä kierrosta, käyden aina leimaamassa aikakortin checkpointilla!! Kuvia lisäillään kunhan Näpä ehtii kortin sisällön siirtämään tietokoneelle talteen.

Päivän kulusta senverran että niin Mikko kuin Reijokin painoivat menemään kuin viitapirut, toisella vaan tukka enemmän hulmuten, eli vauhti on kyllä kohdillaan, molemmilla!! Tätä näppäillessä tulokset ovat vielä julkaisua vailla , mutta toivottavasti ehtivät ennenkuin juttu menee painoon 😂

Huomisen ohjelmassa onkin kuskeilla lähes sama reitti kuin toissapäivänä Zagorasta tullessa, eikä huollollakaan oikopolkua ole vaan n. 320 kertyy mesen mittariin lisäystä.

Ortf potukasta aamulla ensimmäisenä reitille singahtaa Reijo ja Mikko yrittää saada kollegan kiinni, lähtemällä perään vain pari minuuttia myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti