maanantai 29. helmikuuta 2016

Pelkkää ajamista.

29.2 Maanantai
Freiburgin aamu oli sumuinen ja sateenuhka oli ilmassa.
Aamupalan jälkeen starttailtiin kohti uutta tuntematonta , vähän ennen  Mullhousea ylitettiin Rein ja näin oltiinkin Ranskan puolella.  Alkumatkalla ei juurikaan hienoja maisemia ollut, mutta onneksi nekin paranivat matkan edetessä. Ranskassa vastaan tulivat myös ensimmäiset tiemaksu pisteet.

Matkaa jatkettiin Besanconin kautta kohti Dolea. Aamusella oli jälleen google mapsin kanssa pieniä pulmia kun se ei kunnolla suostunut meille reittiä piirtämään. Onneksi Näpälän valvomosta saimme tarkkaakin tarkempia ajo-ohjeita ja välitankkauspistekin löytyi lopulta Dolen lentokentän lähistöltä.

Kartan temppuiluunkin löytyi sitten syy?? Samsung ei nikottelematta niele nokialaisen latauspiuhaa !!piuha vaihtoon ja taas rokrok. Lyonin läpiajosta ei oltaisi varmasti selvitty ilman komentoja ja reittiviivaa, oli se vaan sev verran suuri city.

Lyonista suunnaksi otettiin Montpellier, jonne oli tarkoitus laittaa leiri pystyyn , mutta kaupungin näyttäessä kohtuullisen isolta päätimme bookingista katsoa olisiko lähistöllä muuta majoituspaikkaa? Noin 30 km päästä ,  Setestä , huone löytyikin. Hotellille saavuttuamme palvelu oli todella erinomaista. Vastaanottovirkailijakin ymmärsi Nokian englantia ;) ja myös tuli ulos tuuleen ja tuiskuun näyttämään parkkipaikkaa autolle. Tilasipa vielä iltapalaakin meille kun lähiravintolat jo olivat kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti