sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Saksalaisia ihmeitä

28.2 Saksalaisia ihmeitä.
Bisbindenissä aamu valkeni aurinkoisena.  Hotellin ravintolassa oli tarjolla maittava ja muhkea aamupala Saksalaisittain.  Oli mielenkiintoista nähdä minne oltiin illan pimeydessä saavuttu. Paikka olikin melkoisen kaunis. Pienen kylän idylli sai hymyn huulille. Läheisestä leipomosta haimme sämpylöitä ja croisantteja matkaevääksi. Sitten olikin jo aika suunnata Hannoverin ohi kohti Kesseliä.

Ekalla taukopaikalla saatiin ihmetellä Saksalaista teknologiaa. Vessa oli hygieenikoiden unelma. Kun oli tarpeet tehtyä ja painoi vessanveto nappulaa alkoi tapahtua ihmeitä. Pöntön "selkänojasta" tuli ulos osa josta alkoi tulla vettä, istuinosa alkoi pyöriä ja pikkuhiljaa istuinosa puhdistui. Että semmoista!!

Aiemmin matkan varrella oli laumoittain peuroja , mutta matkan edetessä niitä ei näkynyt enää kuin harvakseltaan.

Ai niin mönkkärimiehet! Eka mönkijä reisulla nähtiin Norden-Hardenvergissä.
Vähitellen reissun edetessä ovat maisemat parantuneet , korkeuseroja, vuoristoa , pikkukyliä ja alkavaa kevättä on saatu ihmetellä.
Teiden kuntokin on ollut hyvä, vain muutamia tietyömaita on tullut vastaan. Liikenne on ollut suhteellisen rauhallista,onneksi Sunnuntaina on vähemmän liikennettä??emmekä ole joutuneet ruuhkiin.

Matkan teko on sujunut hyvin, päivän aikana tuli ainoastaan yksi harhaanajo mutta sekin vei "ylimääräistä" aikaa ainoastaan 10 minuuttia.

Saksassa taitaa kaikki toimia tuulella, koska kaikkialla on tuulimyllyjä!?!

Illalla päädyimme  Freiburgiin. Hotellin löytymisessä oli pienoisia vaikeuksia, mutta lopulta vapaa huone löytyi ja pääsimme valmistautumaan yöpuulle.
Toki pientä iltapalaa piti vielä saada ja lähistöltä löytyikin ihka-aito Italialainen pizzeria, jossa luonnollisesti katseltiin screeniltä , mitäpä muuta kuin Italialaista jalkapalloa.
Kyllä olisi Jyrki Sukulakin ollut ihmeissään , taisi olla ihan parasta pitsaa ikinä mitä ollaan syöty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti